Behandelingen

U kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

 • Manicure
 • Gel
 • Gelpolish
 • Fibergel
 • Acryl
 • Nailart
 • Nagelbijten
 • Bruidsnagels
 • Ladies Night/Kinderfeestje

Als u wilt weten hoeveel de behandelingen kosten, dan kunt u kijken op de tarievenlijst. Hieronder uitleg over de verschillende behandelingen:

Manicure

Goed verzorgde handen en nagels laten een blijvende indruk achter en zijn een teken van goede hygiëne. Manicure wordt gezien als een gebruikelijk onderdeel van het leven, zowel voor vrouwen als mannen. Een complete Manipure Spa behandeling bestaat uit 6 stappen:

 1. Een nagel- en nagelriemverzorging: Met Cuticle Oil wordt uw natuurlijke nagel beschermd en daarna worden uw nagels in vorm gevijld.
 2. Een hygiënische reiniging: Bruisende Bath Bombs samen met Manipure Wash & Soak in een geur naar keuze.
 3. Verjongen en kalmerend: Een zachte peeling voor het verwijderen van dode huidcellen. De huid glanst en voelt soepel aan.
 4. Herstellen en hydrateren: Herstellen van de vochtbalans van de huid met de Manipure Massage Mask.
 5. Ontspannende massage: Een ontspannende hand- en armmassage met Manipure Massage Mask.
 6. Dagelijkse bescherming tegen uitdroging: Met de Manipure Hand Lotions worden uw handen beschermd tegen invloeden van buitenaf en uitdroging van de huid.

NAAR TOP

Gel

Gel is een zachter materiaal dan acryl. De nagel is hierdoor flexibeler. Gel wordt met een kwast aangebracht en wordt daarna uitgehard onder een UV-lamp. U heeft daarna de keuze uit verschillende kleuren lak en een gekleurde top of glitters.

Gelpolish

Gelpolish is een nieuwe revolutie in nagelproducten. Het is gemakkelijk toe te passen en heeft een langdurig eindresultaat. De hoogwaardige hechting voorkomt loslating en garandeert wekenlang draagplezier. De dunne Gelpolish wordt aangebracht in twee lagen voor volledige dekking en kan aangebracht worden op natuurlijke nagels, acrylnagels en gelnagels. Deze veelzijdigheid maakt het product multifunctioneel.

Fibergel

Het Fiber systeem is het eenvoudigste systeem om dunne, harde en duurzame kunstnagels te maken. Dit zijn strips en zorgen voor een zeer bestendige en sterke nagel. Deze strips zijn ook ideaal voor het repareren van scheuren in gel- of acrylnagels. Het Fiber System is zeer licht van gewicht, waardoor het de eerste keuze is voor klanten met onycholysis (loslating) of psoriasis en klanten die vaak worden blootgesteld aan water of oplosmiddelen.

Acryl

De Acrylic Systems zijn ontwikkeld om kunstnagels met een optimale flexibiliteit en een sterke structuur te garanderen. Hierdoor kunt u genieten van draagcomfort en heeft u geen last van loslating, afgebroken nagels of microbreukjes. Door het mengen van de verschillende series kan er zelf de perfecte productcombinatie gemaakt worden. Van langzaam tot snel drogend en van flexibel tot zeer hard: alles is mogelijk.

NAAR TOP

Nailart

Nailart is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen: nagellak, verf, plaatjes, steentjes, glitter en gekleurde gel- en/of acrylpoeder. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd.

Voor elke gelegenheid is er wel iets leuks te verzinnen zodat u unieke nagels kunt hebben. Dé “finishing touch” voor uw kunstnagels.

Nagelbijten

Om van het nagelbijten af te kunnen komen, moet de gewoonte van het bijten doorbroken worden en daar is op de eerste plaats motivatie en volharding voor nodig. Om je te motiveren of om het bijten onaantrekkelijker en moeilijker te maken zou je kunstnagels van acryl kunnen laten zetten.  Deze zijn zeer hard en bijna niet kapot te krijgen. Let wel: ze kunnen er wel af, want een nagelbijter geeft niet gauw op. Iemand die toch constant met de nagels in de mond zit om te bijten of te proberen ze eraf te krijgen of gewoonweg stug blijft pulken krijgt het voor elkaar, omdat er uiteindelijk lucht onder de kunstnagel komt waardoor deze gaat “liften” en daardoor de hechting met de natuurlijke nagel verliest. Kunstnagels zijn dus géén wondermiddel, maar is een ondersteuning om de gewoonte van het nagelbijten te doorbreken. Ik raad lange kunstnagels af bij nagelbijters. Zij/hij moet eerst aan de nagels zelf wennen. Omdat nagelbijters een hele korte nagelplaat hebben, dus maar een klein stukje voor de kunstnagel om aan te hechten, moet de verhouding van het vaste deel en het vrije deel van de nieuwe nagels in evenwicht zijn. Ook kunnen te lange nagels pijn gaan doen, omdat een bijter niet gewend is om de nagels te stoten.

LET OP *: Om teleurstelling te voorkomen zet ik bij nagelbijters alleen kunstnagels in combinatie met een arrangement, dus nagels zetten + regelmatige controle en bijwerken. De nagels van nagelbijters groeien snel, omdat ze door het bijten gestimuleerd worden.

Het arrangement ziet er dan als volgt uit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen*:

 1. Het zetten van de nagels
 2. Controle na 1 week
 3. Controle na 2 weken
 4. Het bijwerken (bijvullen) van de kunstnagels
 5. Controle na 4 1/2 week

NAAR TOP

Bruidsnagels

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u er natuurlijk op uw allermooist uitzien. Het totaalplaatje moet compleet zijn, dus is het belangrijk om niet uw nagels te vergeten.

Alle gasten willen uw prachtige trouwring zien en bekijken daarbij natuurlijk ook uw nagels, en vergeet vooral niet dat er tientalle foto’s gemaakt zullen worden waarbij uw handen duidelijk zichtbaar zijn, zoals het vasthouden van het boeket en ook niet geheel onbelangrijk, bij het plaatsen van uw handtekening op de trouwacte.

Dus uw nagels dienen er op en top uit te zien!

Wilt u mooi verzorgde nagels, tijdloos en elegant, dan kunt u het beste kiezen voor french manicure (wit randje op vrije top van de nagel). U kunt ook kiezen voor iets opvallends door wat extra’s  te maken op de ringvinger, zoals een bloemetje of diamantje.

Of haalt u alles uit de kast en kiest u voor een mooie nail art! De keuze is volledig aan u, wanneer u advies nodig heeft, ben ik er natuurlijk voor u om u te adviseren.

1 tot 3 dagen voor de bruiloft plaats ik de gelnagels bij u,
zodat deze op zijn mooist eruit zien tijdens uw bruiloft.

NAAR TOP

Ladies Night/Kinderfeestje

Hoe ziet een Nagelfeestje er uit?
Een nagelfeestje is bedoeld voor meiden vanaf 8 jaar die het leuk vinden om lekker te tutten.

Wat gaan we doen:
Iedereen krijgt een lakwieltje waar blanco nageltjes op zitten, Daarop gaan de kinderen oefenen met lakken, maar nog leuker, ze gaan ook oefenen met versieren! Hiervoor kunnen ze gebruik maken van stripers, acryl verf, nagelstickertjes, glitterlak en steentjes. Uiteraard krijgen ze bij alles uitleg van de nagelstyliste.

Als iedereen goed geoefend heeft zijn de eigen nagels aan de beurt. De meiden kunnen de nagels bij elkaar lakken en versieren of bij hun zelf. Uiteraard worden de nagels van de jarige versierd door de nagelstylist, tenzij ze het leuker vindt dit zelf te doen!

Na afloop mag iedereen haar lakwieltje met de oefennagels mee naar huis nemen en wordt er nog een  certificaat uitgereikt.

De Nagelfeestjes worden bij u thuis verzorgd en duren anderhalf uur. De feestjes zijn, indien gewenst, uit te breiden met de volgende mogelijkheden:
a. Voor iedereen op het feestje een aandenken in de vorm van een leuke vijl
b. Voor iedereen op het feestje een aandenken in de vorm van een mini flesje nagellak
c. De nagels van alle meiden worden gelakt door de nagelstylist (alleen mogelijk bij max. 6 kinderen)
d. Een paraffinebadbehandeling voor iedereen. Dat wordt zeker weten lachen!

Prijzen
Standaardfeestje 4-6 kinderen € 89,95
Standaardfeestje 7-10 kinderen € 99,95
Uitbreiding a 1,50 per kind
Uitbreiding b 1,00 per kind
Uitbreiding c 3,50 per kind
Uitbreiding d 3,50 per kind

Voor een Ladies Night is het tarief op aanvraag. U kunt mij het beste even bellen of een e-mail sturen en dan kunnen we bespreken wat er allemaal mogelijk is.

NAAR TOP